31. august 2011

Dottie Angel, status i tallerkenhylla og lengsel til London

Dottie Angel har den fineste bloggen, hun er bare så søt, klikk dere inn på bloggen hennes og se den fine videoen hun har liggende, historien om starten på bloggen...hun er bare så søt. Granny style er tema, hun lager de fineste saker i beste bestemorstil. Jeg venter i spenning på boken som kommer i posten til meg snart. Jeg har noen små notatbøker som jeg har kjøpt for lenge siden, se den søte forsiden...Cathrineholm er med...se Etzy for produktene hun lager. Boken som kommer kan bestilles på Uppercase


 Små fine notatbøker til å ha i håndvesken, de er ikke store og er så søte. 


Jeg forsøker ofte, eller rettere sagt så har jeg ofte planer om å endre på tallerkenhylla mi, men jeg blir liksom aldri fornøyd...så det ender alltid opp med slik det var. Jeg samler jo på Figgjo Flint service, sammen med alt det andre jeg samler på...(til brannmannens store fortvilelse) og det passer så fint i hylla mi...jeg bare drømmer om å finne et helt service i mintgrønt, da hadde jeg besvimt på flekken...garantert...noen som vet om noen som har, ikke trenger, vil selge noe av dette serviset...please tell me... Litt grannystyle i hylla mi også, elsker denne heklede grytelapp-kjolen jeg fant på Loppis for lenge siden. Også til slutt må jeg bare si at jeg leeeengter etter London, min favoritt nr 1 i hele verden, vil bo der jeg, i en bohem chic leilighet i Notting Hill, med lilla dør og eget bakeri i 1 etg...drømme kan du Wilhelmine...men denne boken er å anbefale for dere som liker å oppdage London utenom Oxford Street. Independent London Store guides nr 1 og 2, perfekte shopping guider...


Så mange små butikker som man ikke finner uten å vite om dem...boken er en skattekiste...Til slutt min lille nye duppedings...et kakestempel...hvor det står HOME MADE...perfekt til havrekjeks...som jeg skal bake snart forresten, husker vi lagde det på skolekjøkkenet for ca 100 år siden...de var gode...må bake dem til helgen da...ha en fin kveld videre søte bloggere...klemmer til alle. 


11 kommentarer:

3prinser sa...

Tror jeg drømmer litt med deg :) det blir vel med drømmen for min del, for militærmannen er ikke så hypp på "gammelt skrot"... jaja :) fin kveld videre til deg!

E.R.R.Y sa...

Jag vill verkligen ha DottieAngel-boken, tack för tipset!

Superfint i din prylhylla också. :)

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Boka til Dottie Angel kan definitivt ikke jeg leve uten heller. Hun er en stor inspirasjonskilde.
Nå skal jeg ta meg et glass kald melk og en eplebit (jeg fyser alltid på det sent på kvelden) og hoppe til sengs. Det har vært full fart i hele dag.
Sov godt og ha en fin morgendag!
Klem fra Kaspara

Anne sa...

Såååååå mye fint det var her, elsker alt :-)))

Spire sa...

Jeg har også bestilt boken til Tif, og gleder meg som en unge! Vente-vente.. Figgjo gjør seg bra i tallerkenhylla! :)
LenaE

designhund sa...

takk for linken hvor jeg bestiller boken,
skal inn dit nå å bestille - elsker en dæsj 'grannystyle' ja:) Den London boken så jo også meget spennende ut da....du får lage ditt eget Nothing Hill så lenge:)
Klem fra meg!

Pafrika Og Belkini sa...

Er det din tallerkenhylle med de fantastiske grønne Figgjotallerkenene på?? Misunn! Har tre små lyseblå, de er neimen ikke lett å få fatt på. Her i heimen har vi nettopp hatt en Figgjokatastrofe av nærmest bibelske proporsjoner... Jeg orker ikke gå i detaljer, men stikkord er plutselig tallerkenras og Figgjoskår så langt øyet kunne se... Grem! Det er bare ting, det er bare ting, det er bare ting... etter å ha gjentatt dette mantraet en del ganger, tok jeg rett og slett og bare fortrengte hele elendigheten. Nesten... ;)

Tusen takk for hyggelig beibihilsen! Vi koser oss hele gjengen, og Belkinien er stolt og supergrei storesøster <3

Bente sa...

Hei Wilhelmine - herlig med Dottiestil:)

Og London - blir ikke lei - takk for tips om annereledes-reisehåndbok. Oxford Street har man jo tråkket på nok;)

God kveld og helg til deg - klem fra Bente.

Hildemiho sa...

Super søte notatbøker!! Og så liker jeg så godt tallerkenhyllen din med alle de fine tingene i. Det blikkfatet er nydelig! Jeg har et likt i blåtoner....
God helg til deg!

Eple sa...

Dottie Angel er bare helt magisk. Elsker både måten hun skriver og alle tingen hun lager og hvordan hun presenterer dem!!

Jefg samler også på det Figgjo serviset- jeg har få deler, i både blått, gult og grønt- men sistnevnte er helt klart favoritten!! Lykke til med samlingen :)

Tevanga sa...

Jeg vil også ha en sånn tallerkenhylle jeg kan ommøblere i. Kanskje i det nye huset mitt :-) Og London... Sukk. Kanskje når barna har blitt store og flyttet ut? Neida. Får håpe jeg kommer meg til London mye før det, men akkurat nå virker tanken veldig fjern.

God helg til deg og alle de andre i Wilhelminehuset :-)