15. august 2011

Fantastisk bok for interiørbloggere

En fantastisk MÅ HA bok for alle bloggere. En ny svensk bok som handler om jakten på det perfekte hjemmet. Boken er bare sååååå fin, jeg humrer og ler hele tiden når jeg leser. Boken er skrevet i beste humorstil, man kjenner seg nesten igjen i allt...de skriver bare så bra. De to herremennene som har skrevet boken er to komikere i Sverige, de har definitivt peil på interiør og hvordan man jakter til evighet på det perfekte og koselige hjemmet. Dette burde bare være alle interiørbloggeres abc...boken er skrevet med en STOR porsjon ironi...men den er proppet med masse fine bilder av interiør også...jeg har kjøpt min på capris.no...kun kr 154, lenge siden jeg har lest en så artig bok...du kommer til å smile bredt når du leser denne...Lampen over er fra Wilhelmine soverommet, ljust och fräscht ikke sant...hi,hi;)) 

6 kommentarer:

Anne sa...

Takk for tipset, den så veldig fin ut :-)

Lise B sa...

herrene har hatt show også, med stor suksess!

Anne Lise Johnsen sa...

JA denne må jeg nok skaffe meg! Der ser utrolig "perfekt" ut allerede på forsiden :) Takk for tipset :)

E.R.R.Y sa...

Man kanske skulle ta och köpa den boken. Jag gillar Fredrik Lindström och Henrik Schyffert, de är roliga och smarta! :) (Häromdagen såg jag ett avsnitt av Skavlan där de var med, och pratade bla. om boken)

Tusen tack för tygerna också, de är sååå fina! Jag fick dem idag. Ett brev är på väg till dig, hoppas det är framme snart. :)

Kram

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Å den så fin ut! Skriver den opp på ønskelisten til min bursdag med en eneste gang! Wohoo takk for tips!

Martha sa...

Kule boken..den kjøpte jeg i vår ..helt herlig!!
Fin tirsdag til deg:)
Klem!!