3. desember 2011

Engler og litt sneak peak på julen

Egentlig så har Wilhelmine i ALLE år hatt en tradisjon på å pynte til jul på lille julaften...ikke noe skulle frem før det, bare adventslys og stjerne i vindu, det var regel nr 1. Men det er ikke til å komme bort fra at Wilhelmine gjennom å snart ha doktorgrad i interiørmagasiner og annen juleinspirasjon lar seg påvirke. Det er jo så dårlig vær ute, regn, regn og atter regn, for ikke å snakke om masse vind...er redd for at huset snart blåser bort jeg. Da er det faktisk ganske koselig å begynne å ta frem litt julepynt, i år skal det vært litt sukkertøysfarger på julen i Wilhelminehuset, det røde skal få hvile i år. Frem til nå har det kommet opp et Hellig tre konger lys i det lille vindu i gangen, noen snøkledde trær som prøver å skape vinterstemning, en finfin engel i tre med slitt maling på...den ble med hjem fra hovedstaden sist jeg var der...også har jeg i år en lyserosa stjerne i vinduet...den koser seg sammen med frk Fiducia...men bildene blir jo ikke så fine nå som det er mørkt hele dagen...nei, nå vil jeg ha snø, dermed basta!! Nå er det tid for brunch her hos Wilhelminefamilien...vi skal ha en "innedag" i dag, selv om jeg egentlig ville ha reist på Designeren`s eget julemarked i Oslo...men bare ved å se ut så er valget tatt...det blir "innedag", ikke så ille det heller, egg og bacon fra brannmannen og en lang fridag som bare venter...deilige helg;) Engler daler ned i skjul...


hmmm...vanskelig å ta fine bilder asså...endelig kan jeg skylde på lyset...hi,hi...


Denne rosa stjernen er fra Palma...


Ha en fin lørdag alle sammen!12 kommentarer:

Banebakken sa...

Fineste lysestaken med det fineste lyset! Hvor har du fått tak i det hen? Og Fiducia.. sukk. Forelskelsen som aldri går over. Vakker er hun,
rett og slett.

Håper du har en kaosfri,
fin helg :)

Klem,
Maria.

designhund sa...

hei Wilhelmine!!

å, så koselig å høre at du vil ta like fine bilder som meg da…
å ta bilder er en kunst ja, det er helt sikkert.
jeg ser du har gjort det vanskelig for deg selv med å ta bilder i motlys, det er ganske komplisert. Jeps, en utfordring å ta bilder av alt som henger i vindu. Se hvordan jeg har løst det; tatt bilde litt bak stjernen, slik at lyset faller inn (i dagens innelgg).
jeg kan gi deg noen ganske enkle must for meg:
- speilrefleks (bytt orginalobjektiv med 50mm fast)
- bruk ALDRI bitz!
-aller helst kun dagslys (pass på at hvitbalanseinstilling står på "dagslys")
-husk å slå av all lampebelysning inne, ellers får du gule bilder!
-når det er ganske mørkt inne, hold kamera helt stille (stativ) og bruk lang lukkertid.
da skal du se bilder da:)))
lykke til!

STOR klem

Lille Liljehvit sa...

hei :)

Så kos med ny følger :) Det er alltid så hyggelig med nye lesere :)

Og det er gøy å komme over nye blogger :)

Ha en fortreffelig helg :)

lilja

Rosa sa...

Hei snuppa!

Såååååååå godt å høre at selv DU tenker litt som meg! (Du er i mine øyne super- flinke- jule- mamma'n).
Nå har jeg pyntet ferdig og må jo si at jeg er meget fornøyd med resultatet... bilder kommer i morgen:-)

Store klemmer, Rosa

Anonym sa...

SÅ mye fin julepynt, den lysestaken er jo helt super! Finfin farge! Jeg har også pleid å være flink til å vente med julepyntingen til lillejulaften, men de siste årene har jeg gitt blaffen, og begynt når jeg har følt for det = tidlig! Det er på en måte nå jeg liker julen best, 1.juledag er jeg litt lei, hihi! Ha en fin lørdagskveld!
Klem fra Anne.

Henriette sa...

Hei! Fin stjerne, lysestake og engel! Kunne tenkt meg en slik stjerne fra Palma :) Kos dere med innedag! Vi skal på tapasaften med gode venner og rødvin i glasset! Klem fra meg :)

Loppedilla sa...

Herlig! godt regnet fører noe godt med sæ:) tid til innesysler feks. fin pynt har du fått frem! syns jo det e kos med " litt" pynt i desember også! juledagene går jo så fort uansett så...

siri ore elle sa...

Hei Wilhelmine!

Så fint du pynter! Synes alt tar seg så mye bedre ut i hvite vinduskarmer, i det huset vi bor nå er det teak og brun marmor.....Synes den kombinasjonen stjeler oppmerksomheten fra alt jeg prøver å plassere i vinduene.
Kjempefin stjerne i vinduet, kunne godt tenkt meg en lik:-)))
Jeg pynter også tidligere enn før, vet ikke hvorfor, det har bare blitt sånn:-)
Fin lørdagskveld til deg, tenk i morgen tenner vi to lys!!!
Klem

Hildemiho sa...

vidunderlig lysestake og juletrær! og jeg også vil ha snø nå!!! jeg er så lei av regn og vind og guffent høstvær...nei kom vinter kom til oss!!

PillePalle sa...

Hei Wilhelmine! For et fint vindupynt du har. Ser, at utsikten er også fantastisk, juletreer og bjerker :)
Bare digger lysetaken på det først bilde, fargen er herlig. Ønsker deg en koselig annen søndag i advent.
Klem, PiPa

Maria sa...

När jag skaffade eget hem så har jag frångått traditionen med bara adventspynt i början av december. Jag vill njuta så mycket som möjligen innan jul och då vill jag njuta av mycket.

Bente sa...

Hei Wilhelmine - kjempefin tidlig-julepynting:) Syns det hellige-tre-konger-lyset er så fint:)

God kveld og klem !