26. desember 2011

Litt flere julegaver som vil vise seg frem

Må bare vise dere den fine grytekluten og slikkepotten jeg fikk i julegave, Rice lager så mye fint, fargene gjør at man blir glad. Kanskje en ide å lage slike grytelapper i retrostoff for oss retrostoffgale bloggere, strikket i fine farger...det må jeg prøve en dag...som så mye annet jeg må prøve en dag.
Viser frem noen andre fine gaver jeg fikk også, fineste Kasparavesken, en finfin tekanne og den fineste boken "Hjemmet vårt".
Søte ting ikke sant, jeg elsker ting jeg...ikke for at jeg liksom er materialistisk (uff, får ikke håpe det), men jeg elsker dem av hele mitt Wilhelminehjerte...ting har det fint hos meg...hi,hi...


Denne fine vesken henger nå fint i gangen og pynter opp, klar til bruk når jobben starter igjen. Fargene er nydelige...Kaspara er en ekte designer syntes jeg...lager så mye fint...Kan ikke få rost denne boken nok, for bloggere bør den være obligatorisk pensum...hi,hi...Praktisk tekanne til tedrikkende Wilhelmine, den skal også bli brukt flittig hver dag på jobben...takk søteste Wilhelminedøttre for alle gaver...


6 kommentarer:

Anonym sa...

Her var det mye fint!

Likte veldig godt den fine
vesken fra Kaspara. Nydelige
farger, og ja.. Hun er en ekte
designer! :)

Slikkepotten var jo nydelig!
Boken om hjemmet vårt skulle
jeg så gjerne også hatt! :)
Herlig!

Mange klemmer fra Ida

Solstrålå sa...

Fortsatt god jul!
Flotte gaver!!!
Goe romjulsklem fra Sol

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Finfine ting og gryteklutene hadde så fine farger! Tusen takk for søte ord også! Så koselig at nettet får bli med deg på jobb.
Fine dager til deg! Her har minstemann og jeg akkurat blitt slått konkurs i Monopol.
Klem fra Kaspara

Randi sa...

Så fine gaver!! OG fine julebilder under her og! Her har vi hatt hvit jul så langt, men i dag har det regna hele dagen så nå er nok straks all snøen borte! Håper du får en fortsatt fin jul! KLEM.

Anonym sa...

God kveld Wilhelmine! Så fine saker du har fått, jeg også elsker ting, men ikke på den materialistiske måten jeg heller, hihi! Veska fra Kaspara var super, som alt hun lager er. Jeg får vel vise frem hva jeg fikk en dag også! Og den boka der må jeg skaffe meg. Fikk et par
bøker til jul jeg også. Jeg har ikke fullført en bok siden dagen før Pia ble født, altså på over ni år!!! Men i kveld ble jeg helt oppslukt av en bok, har lest hele 70 sider!
Fortsatt god romjul til deg og dine.
Klem fra Anne

Stilleben sa...

Hei W! Så fint nett du har fått av Kaspara. Ja, det er moro med gaver fra den flinke, fargerike damen. Likte også gryteklutene, samt boken. Den må anskaffes. Jeg er på jobb. Helt alene! Deilig, da får man fred, he he. Men mener fred til å rydde opp. Jeg rydder hele kontoret. Sletter gamle mailer, kaster div. papirer m. m. Jeg skal virkelig starte det nye året med blanke ark. Nå, straks skal jeg rydde fellesarealet og vaske i kjøkkenkroken. Vi har strålende vær her på denne kanten av landet. Men tenker så på de som er rammet av Dagmar. Helt forferdelig. Vel, ha en fin dag. Vi kommenteres kjære deg.