16. desember 2011

Lysestaken ferdig malt

Husker dere den fine lysestaken i trefarge, den har nå blitt rosa, jeg er forelsket...igjen, den ble bare så fin. Med hvite lys står den så fin og gjør seg til for meg, den syntes nok selv den er superfin. I dag har det vært krumkakesteking igjen...jeg hadde litt røre igjen og de siste krumkakene for i år ble ferdig stekt. Skal dere se på Idolfinalen i kveld? Wilhelmine heiet jo på Fredrik, egentlig ble jeg litt forelsket i Fredrik også...hi,hi...men nå får vi heie på Jenny...hun har bra stil og fin stemme...Fabian er så sint for at Isak gikk ut forrige fredag, så han boikotter hele finalen, dermed basta. 

Her er den fine lysestaken.


Pretty in Pink


En krumkake til deg til kaffen;) 
10 kommentarer:

Spire sa...

Den ble knall-stilig!
God freddagskveld til deg!
LenaE

Skjerstad sa...

Råstilig ble den ! Og i beste Wilhelminestil :) Vet du - jeg heiet også på Fredrik , men nå er det JENNY for alle penga ( skal i alle fall stemme på henne :)

God helg !
Klem fra Janne

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Lysestaken ble nydelig i denne fargen! Ble så fint med en sval, sart farge, så den ikke for meg knall-lilla liksom.
JA, vi er klare for Idol!! Pizzaen står i ovnen og vi gleder oss og heier på Jenny. Vi var jo rent forelsket i Fredrik hele gjengen her hjemme, han var vår store favoritt og vi var også litt skuffet over at Isak gikk ut forrige gang, synes han ble bedre og bedre nå. Vegard har jo en flott stemme men jeg savner nok mer intensitet og tilstedeværelse hos han.
Ha en fin kveld og hils Fabian som boikotter Idol.
Klem fra Kaspara

En støvel og en sko sa...

Den lysestaken ble FIN!! Kjempesøt!
Jeg hadde tenkt å kjøpe meg krumkakejern i år, men det ble med tanken. Kanskje neste år?
Ha en fin kveld :-)

Klemmer :-)

Kine sa...

Den ble kjempe fin :D

Taratei sa...

Hei hei , så flott den lysestaken din blei orntli søt blei den. Også de flotte krumkakene da - en av mine kakefavoritter i allefall.
jepp er klar for idol heia Jenny:)
Klem fra meg taratei.

Petra / Popetotrora sa...

Den blev riktigt flott, din ljusstake!

Kram på dig och hoppas du har en mysig fredagkväll!

Stilleben sa...

God kveld! Så utrolig skjønn staken ble! Nydelig farge - og de krumkakene, nå er det synd jeg ikke bor i nærheten, du hadde nok hatt meg på døra da, he he. Ang. kafeplanene dine, jeg hadde egnet meg. Fem sommersesonger på rad har jeg vært ansatt i restaurantbransen - jeg elsket det. Alltid nok å gjøre og så sosialt! Passet meg utmerket, he he. Ha en fortsatt fin kveld.

RumahKami sa...

Hei hei, kom innom fra Kaspara sin blogg , og kommer nok tilbake igjen . Fin blogg du har ! Den lysestaken ser knalltøff ut. hvordan malte du den, spray ?? God helg fra meg..

Maria sa...

Så läcker den blev! Kram från Stockholm