29. desember 2011

Skilsmisse fra en Italiener

Ja,ja da skulle Wilhelmine bli skilt i jula da, fra en sjarmerende italiener, han har faktisk vært ganske så passiv og veldig lite brukt...om det er lov å si det om en italiener...hi,hi...min kjære Rancilio Silvia har funnet seg et nytt hjem, en som forhåpentligvis steller bedre med han og daglig nyter de edle dråper han bringer frem (uff...hi,hi...dette må ikke misforstås) . Jeg snakker jo selvfølgelig om min fine kaffemaskin, som jeg trodde at jeg ikke kunne leve uten...den har nå byttet eier via Finn, vår alles store helt.


Wilhelmine hadde store planer om å bli en ekte barrista...men det skjedde liksom aldri...ikke hadde jeg kvern heller, den kostet jo en formue...så da ble liksom ikke den samme...ja, det er det de sier om de ikke får kaffen helt til..."du må ha kvern vettu, ellers blir ikke kaffen god". nei, nok var nok med denne italieneren, jeg byttet den ut med George Clooney (les=drøm)...Nespresso...og gjett om jeg er fornøyd, angrer ikke et sekund. Jeg har jo nesten bare hatt den noen sekunder, men allerede  har jeg laget en supergod latte på null komma svisj...den rosa kapselen var så god, litt melk i steameren og vips så var jeg på Wilhelmines cafè. 
Her er George Clooney...my new lover......og om lidt er kaffen klar...


9 kommentarer:

Shy sa...

Har Nespresso eg også, og er fornøgd med den. Enkelt og greit å lage seg ein god kopp kaffi.

Skjerstad sa...

Mye enklere med en slik vil jeg tro .. og så bråker de sånn disse Italienerne ;) ! Så nå kan du jo lage så mye fint av de kapslene , slik som Hapel ;)

Ønsker deg en fin jul videre :)
Klem fra Janne

Mette sa...

Hehehe... Ja, jeg skulle gjerne hatt han George på kjøkkenet... Men til det drikker jeg så lite kaffe at han ville nok litt ganske arbeidsledig... Fin er den, både maskinen og George...:-)

Fiffiga Systrar sa...

hi hi! george clooney var ju mycket snyggare än italienaren oxå! :) Kram från emelie och elin

Joni (pigesind) sa...

Å! Vi har Silvia i hus og den er i bruk daglig:-) Men en må kunne beherske baristakunsten for å få det til, ja;-) Det er jo så gøy å lage "latte art" også, da:-) men jeg skjønner at det kan være greit med noe enklere, for det tar jo en del tid!

Nyt kaffen (og siste rest av 2011)!
Klemmer

Anonym sa...

Nydelig kaffemaskin og
nydelig kaffe blir det også :)

Vi har jo helt lik!!
Den melkesteameren er et must!!

Stor klem
:)

gult hus i svingen sa...

Man må ha det man blir fornøyd med:)Vi har en DeLonghi magnifica og er strålende fornøyd med den:) Vi fyller på kaffebønner og vann...og maskina gjør resten:)
Har smakt nespressokaffe og den er god:)
Mange innlegg inne hos deg jeg har gått glipp av, må bruke leselista jeg nå, så mange som har falt ut av bloggrollen min. Blogger tuller med meg ei stund:)

For et nydelig skap under her og så mange fine gaver du har fått:)

Jeg beundrer stoffet jeg fikk av deg hver dag, Wilhelmine, vet ikke om jeg kan klippe i det altså:) Kommer blogginnlegg:)

klem fra Trine:)

(eddas) sa...

Kjempefin....ønsker meg og:)
ha et fint nyttår..

Anonym sa...

Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.