4. september 2010

LØRDAG=Gjenbruksbutikken

Lørdag er ofte ensbetydende med at jeg tar en tur innom den flotte gjenbruksbutikken som ligger ikke langt ved der jeg bor. I dag var det ikke noe unntak. Jeg bruker ofte ikke så lang tid inne i butikken, når jeg kommer inn så setter jeg på radarbrillene og på en, to, tre så har jeg dagens fangst i boks. Det som fikk bli med hjem til Wilhelminehuset i dag var:

Innspirert av den fantastiske bloggen til Kardemomme i Huset ved bekken har jeg også fått lyst til å samle på gamle heklede grytelapper, her er dagens fangst:


Et gammelt hekled sengeteppe fikk også flytte inn til oss, et kupp til 50 kr.Noen flotte skåler, som jeg snart har en million av bare hoppet opp i kurven av seg selvJeg fant også noen andre små skatter, men det skal jeg blogge om i et senere innlegg, må bare "ordne" litt med dem først, stikkord er : mange, mange lampeskjermer små. Følg med...

Ha en god helg dere alle som leser bloggen min, jeg er så glad for alle kommentarer som har kommet inn.

4 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Så mange fine "grytkluta" du har funnet i dag. jeg har funnet 2 par jeg også. Og retro lamper, emaljekasseroller, pressglassvase, retrostoffer og mye mer.
Skåler var det ikke mye av der jeg var, men hadde det vært det, hadde jeg garantert kjøpt dem. Jeg har også tusen slike.
Sjekk bloggen min ila kvelden så skal jeg vise noe av det jeg kjøpte.
Æ e gla æ no.Hihi.

- embla - sa...

Å, så mye fint du har funnet på loppemarked. Tror vi har litt lik smak :-))
50 kroner for det vakre teppet var jo helt utrolig. Jeg plagdes veldig med å få lagt inne "telleren", men hvis du trykker på min så kommer du til leverandøren av telleren og da kan du "bestille".

skjerstad sa...

Juhu :)!! Loppis er gøy :) Så mye fine ting du har fanget , selv om mye har HOPPET opp i kurva di ;) HI HI !

Ha en fin helg videre :)

borghild sa...

Så mange herlige lopper som fulgte med deg hjem! Hadde selv en ganske 'fruktbar' runde i et par bruktbutikker i går, og er storfornøyd med fangsten:)
Jeg må takke for koselig kommentar også, det er alltid så gøy å oppdage nye bloggere!:)
Jeg kan dessverre ikke jeg kan ta opp bestilling akkurat nå, men straks du skrev 'julestrømpe' fikk jeg lyst til å lage akkurat det, så det kommer nok noen utover høsten. Tenkte du forresten på de veldig små jeg lagde, eller de litt større?? Så kan jeg jo ha både det og fargevalg i bakhodet når jeg begynner;)
Klem B:)