16. september 2010

Røde lopper

Røde lopper.
Lørdag = gjenbruksbutikk her i huset. Men nå har plutselig torsdag blitt = gjenbruksbutikk også...
 Det er de hyggeligste damer som jobber i denne butikken. Er det noe du er på utkikk etter så er det bare å legge igjen en lapp, så ringer de deg om de har funnet det.
Makan til service.
Jeg har jo egentlig bestemt meg for at dette nye huset vårt ikke skal fylles opp av lopper, men det er fint å blande litt.
Så jeg må bare øve meg på å begrense meg,
bare kjøpe litt,
bare ha litt fremme og bare kikke litt;-)

Her er noen av de siste funn som kom inn i huset vårt. Rødfarge er tema:Fin veske, med broderi i rødfarger.
 
Kakefat som jeg husker mormoren min hadde, de var alltid fyllt med de deiligste rømmevaffler. Retrobokser til mel og sukker. Slike ønsker jeg meg flere av...hvor finner man dem da tro..
Og en kakeboks som bare gråt etter å bli fyllt med berlinerkranser til jul og måtte være med meg hjem...selv om det er lenge til jul...eller egentlig ikke så lenge kanskje

 

5 kommentarer:

Nina sa...

Åh, det fatet var innmari FIIINT. Jeg elsker alt i blikk og har satt personlig kjøpestopp på kakebokser og spann. Kan bare ikke ta hjem mer. Heldigvis har jeg en låve, så jeg kan sesongbruke de litt. Litt inne, litt ute og litt i låve.

Tusen takk for kantarelltips! Jeg er en liten skandale på kjøkkenet - sånn nesten. Det har vel dog tatt seg litt opp de siste årene. I morges lagde jeg en gryte bacalao uten oppskrift - og det er jo nesten helt utrolig. Men bake - det har jeg alltid likt! Og er ganske så flink.

Berlinerkranser for eksempel. Det kan jeg. Selv om vi har sluttet å bake julekaker. Både at tidsmessige og kalorimessige grunner ;). Kanskje jeg snur på flisa i år og fyller en boks med nettop ja - berlinerkranser?

Namaste (jeo74) sa...

Det var jammen meg snakk om service ja!!! Og for nåken funn!!

Dei boksene finne du mange av i Danmark forresten ;o) At eg ikkje tok flærre med meg altså! Har fått deg ein tur på Husflid du og da ser eg, men dei Henrik Kold boksane (trur eg de hette) fant du ikkje på bruktbutikkene der då kanskje? Vel, det dukke nok opp flærre her hima og tenke eg.

Rett og slett skikkelig misunnelig på ALT du fekk med deg jaffal!

Kjenne te den at det rett og slett e vanskelig å begrensa seg te tider :o)

Var stas å sjå profilbildet ditt på følgerlista mi forresten! Digge det bildet altså :o)

Marit sa...

herlege, raude lopper!

Tevanga sa...

Heisann, og heia Østfold :-)

Så hyggelig at du forvillet deg inn på bloggen min, sånn at jeg plutselig kunne smette inn på bloggen din :-) Her var det sannelig fint å være. Likte særs godt lampeskjermuroa. Syns din var finere enn den i bladet!

Jeg titter snart inn igjen! Klem fra Tevanga

skjerstad sa...

Du har en utmerket smak ;)De boksene og det røde brettet er på må ha lista ;)Og den kule veska hadde vært artig å geriljabroderte på ;)

Ha en fin helg :)
Klem klem :)