18. oktober 2012

Tallerkenhylla vokser

Wilhelmine har fått seg en større tallerkenhylle, den andre ble rett og slett for liten, samlingen av favoritt tallerkener vokste og vokste. Heldigvis kjenner jeg en flink snekkermann som lagde denne fine hyllen til meg, den har mange rader og er stor og fin. Nå er det litt pasteller som får vise seg frem i hyllen...jeg bare elsker de fine Figgjo fatene...drømmer om å finne et stort fat i rosa i den Sissel/Grete serien...det skulle jeg ha gitt mange gullmynter for asså;) Nå skal jeg lage meg kakao og ta fatt på en ny dag...deilige stille morgenstund...den har faktisk gull i munn;)



Figgjo lykke





8 kommentarer:

mine fiine sa...

Sååå mange nydelige tallerkener!
Ikke rart de må vises fram!

Klem

cgs-redesign sa...

Hei på deg :o)

Så flott å kjenne gode snekkere da..
Flott hylle og nydelig samling :o)

Er godt med slike rolige morgenstunder,
her i huset er det en sjelden sak siden
jeg har 2åringen hjemme ;o)
Men hender jo at vi kan sitte stille
og kose oss litt da ;oP

Ønsker deg en flott torsdag!!!

Klem fra Cecilie

Lidyll sa...

Nyyydelig!
..og så fin den nye tallerkenhylla var! Sånn stor og flott burde jeg nesten hatt jeg også...inspirert:)

..og elsker figgjo! Særlig pastetllene...har litt her og der..og noen fat...men de mintgrønne dine=hjertebank!! Har kun de dype mintgrønne jeg.

Ønsker deg en fortsatt flott dag!
Klem fra meg

Anonym sa...

Fine hylla og fine fat!!!! Jeg må nok få hengt opp Gubbens selvlagede hylle igjen, med mine tallerken. Ikke mange og ikke så flotte, men endog fine fat samlet i gjennom mange år. Klem Grethe

Anonym sa...

Hei,
Her var det mye fint !

Hilsen Hanne på Madla
Forresten finner jeg et rosa Grete fat så sender jeg en mail til deg :)

Anonym sa...

Hei igjen, det var Sissel jeg mente

bevaremegvel sa...

Det er så fint med tallerkenhyller. Det står på innkjøpslista mi :) Så deilig å sitte og se på flotte tallerkener med flotte farger! Trenger ikke bilder da ;)

Stilleben sa...

God sen kveld! Flott hylle med flotte tallerkner! Jeg har også en stor og skikkelig gammel tallerkenhylle, med fire skuffer under. Jeg krysser fingrene for at jeg får plass til den - den klarer jeg nemlig ikke å selge, for den er helt spesiell i størrelse og alder. Nei, nå må jeg karre meg i seng- er ikke trøtt, tror det ble litt for mye svart kaffe på meg gitt - uff, det får konsekvenser for skjønnhetssøvnene, he he. God natt. Klem fra M